REISSWOLF secret. service.

REISSWOLF Budapest Adat- és Dokumentumkezelő Kft.

A REISSWOLF Budapest Adat- és Dokumentumkezelő Kft. az Európában legismertebb és legtöbb országban jelen lévő, biztonsági megsemmisítéssel foglalkozó franchise hálózat tagjaként 2003-ban kezdte meg működését, a papíralapú dokumentumok és egyéb adathordozók biztonsági megsemmisítését.

Az első évek tapasztalatait figyelembe véve véglegesített technológiai és működési folyamatokat ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer foglalja össze, melyről a CERTOP Kft. 2007 évben állította ki a tanúsítási igazolását. Nem csupán az elégedett ügyfelek precíz kiszolgálására fektetünk hangsúlyt, hanem környezet-tudatos működésre is törekszünk, szem előtt tartva a tevékenységünkhöz kapcsolható környezetvédelmi lehetőségeket, ezért ugyanekkor az ISO 14001 szerint bevezetett környezetbiztonsági rendszer is tanúsításra került. 2008 májusában került bevezetésre az ISO 27001 szerinti Információbiztonsági rendszer. Félévente az anyavállalat szakemberei is ellenőrzik a REISSWOLF-rendszer követelményeinek betartását.

Hat év töretlen növekedés után az első telephelyünket kinőttük. 2009. november 19-én avattuk fel hivatalosan új üzemünket, melynek korszerű, nagy kapacitású gépparkjának megvásárlásához az Új Magyarország Fejlesztési Tervben meghirdetett Közép-Magyarországi Operatív Program keretén belül a mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése céljára kiírt pályázaton az Európai Únió és a Magyar Állam által nyújtott támogatást nyertünk.