VEKOP pályázat iratzúzás, iratzúzó gép
VEKOP pályázat iratzúzás, iratzúzó gép
  • +36-1-219-5670
Living. Data.

A REISSWOLF rendszer

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk Önnek a bizalmas iratok és más adathordozók nem megfelelő kezeléséből eredő problémákat, és azok Európában legelterjedtebb megoldását, a REISSWOLF-rendszert és a REISSWOLF Budapest Kft.

A probléma

A tapasztalatok szerint az irodák, cégek nagy része -köztük talán az Öné is- nem gondoskodik megfelelően a bizalmas adatokat, üzleti titkokat tartalmazó iratok és más adathordozók teljeskörű és végleges megsemmisítéséről. Azok többnyire a papírkosárba, majd a kommunális hulladék közé kerülve bárki számára könnyen hozzáférhetővé válnak. Az ilyen eljárás nem csupán korszerűtlen, hanem az adatvédelmi előírásokat is megsérti.

A megoldás: a REISSWOLF-rendszer

A hamburgi székhelyű REISSWOLF szakemberei kidolgozták a REISSWOLF-rendszert, amely az ügyfelek számára tökéletesen megbízható és ellenőrizhető zárt rendszerben, a vállalatok, intézmények mindennapi életéhez és esztétikai igényeihez legjobban alkalmazkodva gondoskodik a bizalmas iratok és más adathordozók (floppyk, CD-lemezek, mágneskártyák, audio- és videoszalagok, biztonsági okmányok, pecsétek, értékpapírok, adatgyűjtő etikettek, jogsértő termékek stb.) szakszerű és végleges megsemmisítéséről. Az Európában piacvezető, 20 éve sikeres szolgáltatás mára a kontinens közel 50 nagyvárosában, köztük Budapesten is elérhető.

A REISSWOLF Budapest Kft. a bizalmas iratok és más adathordozók megsemmisítését, mint zárt rendszerű biztonságtechnikai szolgáltatást nyújtja. Ügyfeleink biztonsági igényeinek legteljesebb kiszolgálása érdekében ezért a bizalmas iratokat nem papírdobozban, műanyag zsákban vagy más, hasonlóan alkalmatlan eszközzel gyűjtjük be, hanem német gyártmányú, kulccsal zárható, egyedi azonosítószámmal ellátott, fém biztonsági konténerekben, amelyek az irodai környezethez illően esztétikusak, és könnyen mozgathatók. A megtelt konténereket zárt teherautóban a REISSWOLF budapesti telephelyére szállítjuk. A konténereket egy lezárt biztonsági zónában nyitjuk ki és a konténerek tartalmát azonnal megsemmisítjük. A megsemmisítés tényéről a REISSWOLF igazolást állít ki, de az ügyfelek az erre a célra kialakított látogatói szobából figyelve a műveletet erről személyesen is meggyőződhetnek. A zárt rendszer fenntartását és a legszigorúbb biztonsági szabványok betartását anyacégünk a REISSWOLF International AG is rendszeresen ellenőrzi. A REISSWOLF-rendszert úgy fejlesztették ki, hogy az a biztonsági szempontok legmesszebbmenő figyelembevétele mellett az ügyfelek számára a legkényelmesebb és a leginkább költségtakarékos módon biztosítsa az adathordozók megfelelő kezelését. Rendszerünk költségkímélő és korszerű megoldást jelent, mivel az irodai iratmegsemmisítők használata rendkívül gazdaságtalan és elavult. Még egy fontos szempont: a REISSWOLF-rendszer bevezetésével Ön egyben környezetbarát megoldást is választ, mivel cégünk a szelektáltan összegyűjtött papír megsemmisítését követő újrahasznosításáról is gondoskodik. Reméljük, hogy sikerült rávilágítanunk egy fontos és gyakori problémára, melyre hatékony megoldást nyújtva a REISSWOLF az Önök cégét is hamarosan ügyfelei sorában üdvözölheti.


REISSWOLF Budapest Adat- és Dokumentumkezelő Kft.

A REISSWOLF Budapest Adat- és Dokumentumkezelő Kft. az Európában legismertebb és legtöbb országban jelen lévő, biztonsági megsemmisítéssel foglalkozó franchise hálózat tagjaként 2003-ban kezdte meg működését, a papíralapú dokumentumok és egyéb adathordozók biztonsági megsemmisítését.

Az első évek tapasztalatait figyelembe véve véglegesített technológiai és működési folyamatokat ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer foglalja össze, melyről a CERTOP Kft. 2007 évben állította ki a tanúsítási igazolását. Nem csupán az elégedett ügyfelek precíz kiszolgálására fektetünk hangsúlyt, hanem környezet-tudatos működésre is törekszünk, szem előtt tartva a tevékenységünkhöz kapcsolható környezetvédelmi lehetőségeket, ezért ugyanekkor az ISO 14001 szerint bevezetett környezetbiztonsági rendszer is tanúsításra került. 2008 májusában került bevezetésre az ISO 27001 szerinti Információbiztonsági rendszer. Félévente az anyavállalat szakemberei is ellenőrzik a REISSWOLF-rendszer követelményeinek betartását.

Hat év töretlen növekedés után az első telephelyünket kinőttük. 2009. november 19-én avattuk fel hivatalosan új üzemünket, melynek korszerű, nagy kapacitású gépparkjának megvásárlásához az Új Magyarország Fejlesztési Tervben meghirdetett Közép-Magyarországi Operatív Program keretén belül a mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése céljára kiírt pályázaton az Európai Únió és a Magyar Állam által nyújtott támogatást nyertünk.