VEKOP pályázat iratzúzás, iratzúzó gép
VEKOP pályázat iratzúzás, iratzúzó gép
  • +36-1-219-5670
Living. Data.

Bizalmas iratok megsemmisítése

A REISSWOLF Budapest Kft. a bizalmas iratok és más adathordozók megsemmisítését, mint zárt rendszerű biztonságtechnikai szolgáltatást nyújtja. Ügyfeleink biztonsági igényeinek legteljesebb kiszolgálása érdekében ezért a bizalmas iratokat nem papírdobozban, műanyag zsákban vagy más, hasonlóan alkalmatlan eszközzel gyűjtjük be, hanem német gyártmányú, kulccsal zárható, egyedi azonosítószámmal ellátott, fém biztonsági konténerekben, amelyek az irodai környezethez illően esztétikusak, és könnyen mozgathatók. A megtelt konténereket zárt teherautóban a REISSWOLF budapesti telephelyére szállítjuk. A konténereket egy lezárt biztonsági zónában nyitjuk ki és a konténerek tartalmát azonnal megsemmisítjük. A megsemmisítés tényéről a REISSWOLF igazolást állít ki, de az ügyfelek az erre a célra kialakított látogatói szobából figyelve a műveletet erről személyesen is meggyőződhetnek. A zárt rendszer fenntartását és a legszigorúbb biztonsági szabványok betartását anyacégünk a REISSWOLF International AG is rendszeresen ellenőrzi. A REISSWOLF-rendszert úgy fejlesztették ki, hogy az a biztonsági szempontok legmesszebbmenő figyelembevétele mellett az ügyfelek számára a legkényelmesebb és a leginkább költségtakarékos módon biztosítsa az adathordozók megfelelő kezelését. Rendszerünk költségkímélő és korszerű megoldást jelent, mivel az irodai iratmegsemmisítők használata rendkívül gazdaságtalan és elavult. Még egy fontos szempont: a REISSWOLF-rendszer bevezetésével Ön egyben környezetbarát megoldást is választ, mivel cégünk a szelektáltan összegyűjtött papír megsemmisítését követő újrahasznosításáról is gondoskodik. Reméljük, hogy sikerült rávilágítanunk egy fontos és gyakori problémára, melyre hatékony megoldást nyújtva a REISSWOLF az Önök cégét is hamarosan ügyfelei sorában üdvözölheti!

Az adathordozók begyűjtését német gyártmányú, fém, kulccsal zárható, egyedi azonosító számmal ellátott esztétikus, könnyen mozgatható biztonsági konténerekkel végezzük.

Árképzésünk az ügyfelek igényeihez alkalmazkodóan egyszerű és könnyen áttekinthető, a hasonló szolgáltatást nyújtó más cégekkel ellentétben külön szállítási, megsemmisítési, rakodási stb. díjat nem számítunk fel. A szolgáltatási szerződés megkötését megelőzően tanácsadónk a helyszínt és az Önök igényeit felmérve javasolja a cégük számára legcélszerűbb megoldást.
Lehetőség van rendszeres szolgáltatásunk ingyenes kipróbálására is egy megegyezés szerinti próbaidőben. Ezen időszak alatt meggyőződhetnek a REISSWOLF-rendszer előnyeiről, cégünk szakértője pedig megismerheti mindennapi működésüket, így az Önök számára legoptimálisabb megoldást javasolhatja.

RW 70 – Speciális kompakt konténer
Méret: 42 cm × 42 cm × 60 cm
Kapacitás: 70 l vagy
10 db gyűrűs mappa,
maximum 30 kg
Felhasználható: kompakt megoldás, kis
mennyiségű papírhoz,
adathordozóhoz
Alkalmazás: Kis méretű szobákba,
íróasztal alá
RW 240 – Általános felhasználású konténer
Méret: 48 cm × 48 cm × 101 cm
Kapacitás: 240 l vagy
30 db gyűrűs mappa,
maximum 90 - 100 kg
Felhasználható: univerzális megoldás,
hétköznapi irodai
mennyiségű papírhoz,
adathordozóhoz
Alkalmazás: Másoló szobákba,
iroda központi terébe
RW 500 – Az óriás
Méret: 118 cm × 69 cm × 100 cm
Kapacitás: 500 l vagy
70 db gyűrűs mappa,
maximum 200 kg

Rendszeres szolgáltatások

Bizalmas iratok rendszeres helyszíni begyűjtése irodatérben elhelyezhető biztonsági konténerekben

Bővebben

Egyszeri szolgáltatások

Egyszeri selejtezés során keletkező bizalmas iratok begyűjtése 48 órára kihelyezett biztonsági konténerekben.

Bővebben