VEKOP pályázat iratzúzás, iratzúzó gép
VEKOP pályázat iratzúzás, iratzúzó gép
  • +36-1-219-5670
Living. Data.

Digitalizálás

Növelje vállalkozása hatékonyságát a REISSWOLF által kínált digitalizálási szolgáltatással.

A digitalizálás REISSWOLF-nál zárt és szabályozott munkafolyamat keretében történik saját RW szoftver támogatásával. Az iratok biztonságos el- és visszaszállítására zárt, GPS nyomkövetővel felszerelt teherautó a biztosíték, a feldolgozás során az iratok REISSWOLF őrzött telephelyén kerülnek megőrzésre. A teljes digitalizálási munkafolyamat során mind az iratok, mind pedig az adatok feldolgozása zárt külön helyiségben történik, ahova csak megfelelő jogosultsággal rendelkező személyek léphetnek be.

Munkafolyamataink rendszeres auditok keretében felügyeltek és ellenőrzöttek. A zárt rendszer fenntartását és a legszigorúbb biztonsági szabványok betartását a franchise-átadó REISSWOLF International AG is rendszeresen ellenőrzi. A pontos, minőségi munkát minőségbiztosítási rendszerek szabályozzák: 2007-ben az ISO 9001 és az ISO 14001 rendszerek kerültek bevezetésre és tanúsításra, majd 2008 óta rendelkezünk az ISO 27001 szerinti Információbiztonsági rendszer tanúsításával is.

A digitalizálási eljárás során az átvett iratokból a kapcsok, összetűzők, eltávolítását követően, szeparálás, majd szkennelés, metaadat rögzítés és folyamatos minőségellenőrzés után az egyes ügyiratok eredeti állapot szerinti visszarendezése történik meg, majd az iratok visszaszállításra kerülnek az ügyfeleink által megjelölt helyre. 

Meta adat rögzítése során az ügyfeleink által meghatározott adatok kerülnek az adott dokumentumból adatbázisba történő rögzítésre (egyes meta adatoknak a fájlnévben is szerepelhetnek), valamint ezzel együtt kerül összefésülésre és összekapcsolásra az ügyfeleink által esetlegesen rendelkezésre bocsátott, már meglévő meta adat állomány.

Az egyes ügyiratokból keletkező fájlok kétrétegű pdf formátumban kerülnek előállításra az ügyfeleink által meghatározott igények alapján. Az egyes fájlok megnevezése az ügyfeleink szerinti struktúrában történik, amiben az ügyfeleink által előre definiált meta adatok is szerepelhetnek. Az elkészült elektronikus képi állomány és a hozzá tartozó meta adat lista az ügyfeleink által meghatározott módon kerül átadásra.